A/V Teknik

På Media Install har vi egna erfarna AV-installatörer som utför installationer av all AV-utrustning och teknik vi säljer. Våra AV-tekniker hjälper även till med kabelsanering och enklare service på plats vid behov. Självklart utför de arbetet i samråd med dig som kund och ser till att ni får maximalt ut av utrustningen.

Installation, konfigurering, montering, programmering och service

Våra tekniker utför installation, konfigurering och montering av all typ av teknik. Vi ser till att utrustningen fungerar felfritt innan vi lämnar våra kunder. Vi kan även utföra programmering av styrsystem för belysning och AV-utrustning. Vi har lång och gedigen erfarenheten av installationer i miljöer som restaurang, hotell, fabrik, nattklubb och offentliga miljöer.

 
 
Kamerasystem

Vi har alla typer av kamera-lösningar för dig! Efter en risk- och behovsanalys designar vi ett kamerasystem efter dina syften och behov. Våra egna tekniker utför hela processen och levererar kameraövervakningssystemet. Vi finns alltid behjälpliga inom support och service. Vi är med dig hela vägen, allt för en tryggare och mer effektiv miljö.

Projektering

Vi har en lång erfarenhet av projektering och färdigställande av presentationsmiljöer av alla slag; allt från ett enkelt samtalsrum till ett helt hus fyllt avancerade lösningar för kommunikation såväl inom rummet som fjärrkommunikation. Vi är dessutom specialister inom restaurang/nattklubb, hotellmiljö, pubar och sportbarer.

Hemautomation

Vi levererar mängder av produkter för hemautomation såsom styrning av belysning, temperaturkontroll, brandlarm och smarta tekniska lösningar.
Vi har ett otroligt användarvänligt gränssnitt för att skapa scheman efter tid eller gryning och skymning samt scenarion för alla tillfällen.
Vi finns behjälpliga med allt från försäljning, montering, programmering och support.

Multimedia

Vi förenklar vardagen för företag och dess medarbetare genom att leverera smarta helhetslösningar för arbetsplatsen. Vi skapar innovation, trygghet och funktion.
Vi har alla ställts inför utmaningen att inte hinna med det vi skulle vilja göra, att det inte finns utrymme i budgeten eller att vi inte har den information vi behöver för att fatta de beslut vi skulle vilja. Vi skräddarsyr lösningar efter våra kunders enskilda behov gällande IT-produkter, tjänster och smarta installationer
Vår ambition är att vara en heltäckande leverantör för det moderna kontoret, hemmet och offentliga milön. Vi levererar produkter och kompletta lösningar inom IT, multimedia och telekom.